Verzenden en retourneren


Bezorging en levertijd in Nederland

Bestellingen die voor 16:00 uur worden besteld, worden normaal gesproken nog dezelfde werkdag via de pakketpost verstuurd. Wij maken gebruik van de pakketdienst van DHL, die in de meeste gevallen het pakket de volgende werkdag al aflevert, al kunnen zij dit niet garanderen. Dit betekent dat het in totaal 1 a 2 werkdagen duurt voordat de Mini Oliva® ’s worden bezorgd zodra een bestelling is geplaatst.

De aflevertijden van DHL zijn van maandag t/m vrijdag, in principe voor 18:00 uur. Op drukke dagen kan het zijn dat het pakket later op de avond tot 21.00 uur wordt bezorgd.

Als er niemand aanwezig is wanneer het pakket wordt bezorgd, dan laat DHL een briefje achter. Normaal gesproken wordt het pakket dan de volgende werkdag nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Is er dan weer niemand aanwezig, wordt het pakket op het dichtstbijzijnde afhaalpunt afgegeven. Er wordt dan een briefje achtergelaten met de melding dat de bestelling daar binnen drie weken afgehaald kan worden.

Zodra je bestelling is verzonden krijg je hiervan een bevestiging per email, waarin ook een DHL Track & Trace is te vinden waarmee je kunt zien waar de bestelling zich bevindt.

 

Verzendkosten

De Mini Oliva® ’s worden verzonden binnen Nederland voor is maximaal € 5,- per bestelling. Gratis bezorgen is vanaf afname per bestelling van 28 stuk Mini Oliva® 14 ml.

 

Retourneren en garantie: 100% proefgarantie

Is de olijfolie niet wat je had verwacht? Stuur hem dan gewoon terug!

Voldoet een smaak olijfolie niet aan je verwachting? Dan kun je gebruik maken van onze 100% Proefgarantie. Deze garantie biedt je, naast je standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid de olijfolie eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. Je mag de olijfolie dus eerst proeven! Hierdoor kom je nooit voor een verrassing te staan en hoeft je geen olijfolie in huis te halen die anders smaakt dan je had verwacht. Let op: Dit betreft maximaal een Single Serving Unit per soort. De overige verpakkingen dienen onaangebroken te blijven.

 

Waarom mag ik de olijfolie zomaar terugsturen?

Smaak blijft nou eenmaal subjectief. Je krijgt dan je geld terug of laat hem vervangen door een andere smaak olijfolie die je wel lekker vindt.

 

Hoe werkt de 100% Proefgarantie?

Heel simpel:

  1. Proef jouw olijfolie. Maximaal 1 Single Serving Unit per soort.
  2. Is die naar wens? Geniet ervan.
  3. Is de olijfolie niet naar wens? Vervelend, maar niet erg.
  4. Neem contact op met onze klantenservice. Bij voorkeur per e-mail. klantenservice@myownoliveoil.nl